מידע על פתיחת חברה בארה”ב

לאחר רפורמת המס של הנשיא דונלד טראמפ, יותר ויותר אנשים מעוניינים לפתוח חברה בארה”ב. כיום, ישראלים יכולים לפתוח עסק בארצות הברית בצורה פשוטה יותר מבעבר. יחד עם זאת, יש לציין כי פתיחת חברות ורישומן לפעילות בארצות הברית, נעשות בפועל על ידי המדינות בארצות הברית, ולא ברמה הפדראלית. משרד שטיימנץ עמינח ושות’ מסביר על פתיחת חברות ותאגידים בארצות הברית.

ישראלים המעוניינים לפתוח עסק בארצות הברית או חברה, צריכים לעשות זאת נכונה ובבטחה. הכרת חוקי המס בארצות הינה קריטריון חיוני להצלחה במשימה. בחירת המדינה לרישום החברה יכולה להיות דיל ברייקר.

משרד שטיינמץ עמינח ושות’ מתמחה במתן שירותי ראיית חשבון מגוונים, כמו גם סיוע בכל התהליך של פתיחת חברה או עסק בארצות הברית, הכולל גם ייעוץ והדרכה מקצועית.

פתיחת חברה בארצות הברית – מחיר

לכל מדינה בארצות הברית ישנו תעריף שונה. בנוסף לעלות הקמת החברה, חלה גם מדיניות מיסוי חברות בארצות הברית בתעריף שונה בין מדינה למדינה. בהרבה מדינות בארה”ב, חלה חובה על הגשת דוחות מס אמריקאיים על בסיס שנתי, וזאת על מנת להמשיך ולהפעיל את החברה, מצד שני במדינות אחרות, אין כל חובת דיווח לרשויות המס, אלא ברמה הפדראלית בלבד.

במשרד שטיינמץ עמינח ושות’, תוכלו לקבל שירותי ייעוץ והכוונה בפתיחת חברה בארצות הברית.

אלו סוגי חברות ניתן לפתוח בארצות הברית?

בארצות הברית ישנם שני סוגים של חברות: תאגיד (Corporation) וחברה בע”מ (LLC).

פתיחת תאגיד בארה”ב

תאגיד ידווח על הכנסותיו בדוחות החברה באמצעות טופס 1120. שיעור המס על רווחיו ברמה הפדרלית הינו 21%. (בעבר, לפני רפורמת טראמפ, שיעור המס עמד על 35%).

פתיחת חברה בע”מ

פתיחת חברה בע”מ בארצות הברית (LLC) בדומה לחברה בישראל, אך אינה מנפיקה מניות, ויושבי הראש בחרה נקראים חברים. הקמת חברה בע”מ מתבצעת ברמת המדינה בדומה לתהליך שנעשה עבור תאגידים.

 

Rate this post

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.